09094133500 (79823) wij@247.today

De mooiste iPhone 6 cases

De mooiste iPhone 6 cases

Een tijdje geleden heb ik een nieuwe iPhone 6 gekocht. Nu ben ik nog al onhandig en dacht laat ik er eens een hoesje bij kopen. Toen ik online ging zoeken naar een mooie iPhone 6 case ging er een wereld voor mij open. Ik heb de mooiste cases voor jullie in dit blog op een rij gezet.

lunatik_seismik_iphone_6-325x325De Lunatik Seismik Case

Deze case is erg stevig en heeft een mooi elegant ontwerp. Er zit een frame om de buitenkant van de cover die val schade zou moeten beperken. Je toch al grote iPhone 6 wordt er naar mijn mening iets te groot door. Je kunt gewoon nog mooi foto’s nemen en er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Ik weet niet of deze in Nederland leverbaar is. Kijk voor meer informatie op de site van Lunatik.

 

bestek_iphone_6-325x325Bestek Batterij Case

Ga je lang op reis of ben je gewoon een extreem heavy user dan is de bestek Batterij Case echt iets voor jouw. Deze case verdubbelt de levensduur van je batterij, beschermt je telefoon tegenvallen en heeft ook nog eens een dikke ingebouwde speaker! Perfect voor als ik op vakantie ga. Ik kan niet wachten tot deze binnen komt. Ik heb m besteld op Amazon!

 

nodus_access_iphone_6-1500x1000Nodus access case

Een zeer mooie case voor de heren en dames die graag een lapje leer om hun telefoon hebben. Van binnen kun je pasjes en wat contact geld kwijt. Deze case zorgt er voor dat je geen krassen op je beeldscherm krijgt maar als je jouw iPhone eens goed laat kletteren betwijfel ik of deze cases nu echt bescherming bied.

 

fuz-felt-header-325x325De Fuz Felt Case

Mijn persoonlijke favoriet! Je kunt m hier bestellen. Deze zal wellicht ook niet de aller beste bescherming geven maar past perfect bij de iPhone 6. Door het zachte gevoel en de perfecte bescherming van het beeldscherm is het mijn keuze geworden. Laten we hopen dat deze case er voor zorgt dat ik mijn telefoon niet al te veel beschadig en dat ik er mee kan doen tot dat de iPhone 7 uit komt.

Heb je een aanvulling van mooie cases laat een comment hier onder achter of bericht ons op een andere manier. Ik vul het blog natuurlijk graag nog verder aan!

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top