09094133500 (79823) wij@247.today

Leer mensen wat ze nodig hebben!

Leer mensen wat ze nodig hebben!

Al jaren ben ik een bewonderaar van het werk van Seth Godin. Ik lees zijn blog dan ook altijd… wellicht omdat het mijn startpagina is :-). Hij schreef dit artikel en dat deed mij denken aan een eerder artikel wat ik van de week heb geschreven.

Wat heb je nou eigenlijk nodig van een telecom provider. Het is allemaal heel normaal geworden dat wij een stuk hardware aanschaffen/afbetalen bij de partij die ons een dienst levert van connectiviteit. Is dat allemaal wel zo logisch? Maakt dit het vergelijken van kosten voor een telefoon abonnement niet erg ingewikkeld. Waar betaal ik nu eigenlijk voor en hoe groot deel van de maandelijks kosten zijn voor de daadwerkelijke dienst en hoeveel is voor het afbetalen van de hardware?

Kortom wat we allemaal nodig hebben is geen telefoon abonnement maar een bel en Internet abonnement. De telefoon dient hier ondergeschikt aan te zijn. Ik zal jullie verder niet lastig vallen met mijn hersenspinsels maar ik dacht ik blog er toch even over.

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top